Donderdag 13 november Filmtheater Cinerama

Samen met Immeke en Walden21 organiseert Gimsel een filmavond in Cinerama Rotterdam. Kom donderdag 13 november kijken naar Dansen met Gehoornde Dames, een documentaire van Onno Gerritse. Een indringend portret van een boerenstel dat het verschil maakt in een wereld die overgenomen is door geld, regels en procedures. Een film over echte verandering verwezenlijken met boerenverstand.

We kennen het allemaal. Het besef dat het anders moet. Vaak blijft het daarbij. Moed en waarachtigheid maken het realiseerbaar. Remeker‐kaas makers Jan Dirk en Irene van de Voort hebben hun drang om het over een ander boeg te gooien omgezet in werkelijkheid en laten op inspirerende wijze zien wat er allemaal nodig is om het verschil te maken. Onverwachte ontdekkingen en verrassende ervaringen leiden tot een totaal andere kijk en unieke innovaties en toepassingen in bedrijf. Kortom, het kan anders, maar het wordt pas wat als je het doet (succes niet verzekerd).

Aanvang: 19:15 uur bij Cinerama Filmtheater, Westblaak 18 te Rotterdam

De filmvertoning wordt omlijst met inleiding, Q&A, Remeker kaasproeverij en een biologisch drankje.

Een kaartje kost €9,20 en is te koop of te reserveren via: www.cineramabios.nl Of koop je kaartje direct aan de kassa van Cinerama. Heb je een groenpas? Dan krijg je korting! Je betaalt dan maar € 5,70 per kaartje.

Kijk ook op: www.dansenmetgehoorndedames.nl

Over Gimsel
Gimsel biedt een breed assortiment biologische en biologisch‐dynamische producten die mens, dier en planeet goed doen door de kringloop van de natuur te respecteren en ondersteunen. Gimsel was de allereerste biologische supermarkt in Rotterdam. Gestart in 1988 als kleine biokruidenier zijn ze uitgegroeid tot grote supermarkt voor talloze natuurlijke producten, geneesmiddelen en cosmetica.

gimsel natuurlijk beter