Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Stichting Kinderopvang Kralingen heeft bij haar locatie naschoolse opvang (NSO) de Speeltuin deze week een nieuwe groep geopend voor de jongste basisschoolkinderen.

Naschoolse opvang de Speeltuin heeft al meerdere groepen op het terrein van Speeltuin Kralingen en op het daar tegenover gelegen Scoutingterrein. De vraag naar naschoolse opvang bleek voor de start van dit schooljaar (weer) zo groot dat SKK heeft besloten een extra instroomgroep te openen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een groepsruimte in het naast de Speeltuin gelegen Kinderdagverblijf Marijke.

Buiten
De kinderen zullen net als alle andere NSO kinderen vooral veel buiten spelen in de Speeltuin. Bij NSO de Speeltuin zijn bewust geen computers aanwezig en ligt het accent op buitenactiviteiten Er worden dagelijks sporttrainingen gegeven, maar er is uiteraard ook alle gelegenheid om vrij te spelen in de speeltuin, creatief bezig te zijn en/of gewoon te ‘chillen’ met je vriendjes en vriendinnetjes!

Maandag 1 september, voor 't eerst opgehaald van hun scholen, van links naar rechts, Olivier, Max, Tijmen, Quinten en Xayden. Ze werden opgevangen door Melanie van Dijk, leidster van de nieuwe NSO-groep 'Pluto', links, en Laura Veenema, locatie-manager NSO de Speeltuin.

Maandag 1 september, voor ’t eerst opgehaald van hun scholen, van links naar rechts, Olivier, Max, Tijmen, Quinten en Xayden. Ze werden opgevangen door Melanie van Dijk, leidster van de nieuwe NSO-groep ‘Pluto’, links, en Laura Veenema, locatie-manager NSO de Speeltuin.

Ophalen
NSO de Speeltuin haalt kinderen (lopend) op bij de volgende basisscholen: Kralingsche School, Nieuwe Park Rozenburgschool, Montessori School Kralingen en de Bavokring. Mocht U interesse hebben in de plaatsing van uw kind, schrijf uw kind(eren) dan snel in op www.elkedagbuiten.nl of bel naar 010-2400092.

stichtingkinderopvangkralingen.nlnso de speeltuin logo