Bij BigDog kunt u terecht voor alle natuurlijke dierenvoeding, kant en klaar vers vlees, snacks, brokken maar ook andere producten zoals halsbanden, manden en voerbakken.

Doordat BigDog kleinschalig is, krijgt u altijd persoonlijke aandacht en wordt er de tijd genomen om eventuele problemen te bespreken en oplossingen te zoeken.

Advies is altijd vrijblijvend, ook via de telefoon. U kunt bij ons altijd terecht, ook ‘s avonds en in het weekend.

Enkele merken die wij  voeren zijn: Tammenga, Naturis, Carnibest, DARF, Natural Health, Yarrah, Natures Menu. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment van natuurlijke snacks, geschikt voor trainingsdoeleinden, lekker tussendoortje en lekkerlang kauwen. Ook is er altijd een (wisselend) assortiment van BARF producten zoals lamsribben, zalmkoppen, hertenbouten, paardenbotten etc.).

Vanaf heden hebben we een professionele Trimsalon, onder leiding van Manon van Bennekom & Michelle Lans. Beiden zijn gediplomeerde trimsters met een lange ervaring

De prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de hond, de manier van trimmen (plukken, knippen, scheren) en ook de conditie van de vacht. Hieronder vind u een indicatie van de prijzen. Deze prijs kan variëren afhankelijk van de conditie van de vacht (bijvoorbeeld als de vacht erg geklit is en er extra zorg besteed moet worden om de klitten er uit te halen).

Kom snel eens langs!

bigdog company

Vlietlaan 36-B – Rotterdam-Kralingen
Tel. 0624-449018
Geopend: zo. en ma. gesloten, di. t/m vrij. 13.00-18.00, za. 12.30-17.00 uur.
U kunt ons altijd bellen of mailen voor bestellingen.
info@bigdogcompany.nl
www.bigdogcompany.nl