Nederland bestaat uit vele culturen bij elkaar en heel veel van die mensen houden van dit land en dit mag ook eens gezegd en gevierd worden. We vieren dat met MUZIEK! Kom samen met ons genieten op deze zomerse zaterdagmiddag. Zon, muziek, eten, drinken en een relaxte sfeer bij ‘Nederland ik hou van jou’.

Het muziekfestival zal zaterdag 1 juni in hartje Rotterdam zal plaatsvinden. Op het Stadspodium tegenover de Laurenskerk zullen de drie reggae bands One World band, Fiyah Nation band en The ball of fire band heerlijke live reggae optredens geven. DJ El-Georgio opent het festival met zijn swingende mixes. Ook energieke optredens van de urban hip hop crew MIM en caribean artist Chali Maton. De Funky hip hop rock crew GraaGedaan zal het festival afsluiten met een spetterende performance.

Oorsprong van het festival
De Rotterdammer uit Curacao afkomstige organisator en levensgenieter Raggamanjah woont nu 30 jaar in Nederland en heeft in die tijd een grote liefde voor dit land en de mensen erin opgebouwd. Twee jaar geleden is hij begonnen met het burgerinitiatief om een CD te maken over de liefde voor Nederland en de verschillende culturen.

Schitterende multiculturele stad Rotterdam als podium
Raggamanjah heeft samen met zijn zoon, de gemeente Rotterdam en de steun van verschillende individuen is dit festival mogelijk gemaakt. Het was geen makkelijke weg om te bewandelen maar met de inspiratie van ons motto “De liefde overwint alles”  is er nu dan toch de eerste Editie van het muziek festival “Nederland Ik hou van jou”. Kom samen met ons genieten op deze zomerse zaterdagmiddag.

Zon, muziek, eten, drinken en een relaxte sfeer.

zaterdag 1 juni op het stadspodium Rotterdam van 12:30 tot 18:00
www.nederlandikhouvanjou.nl

Het festival is tot stand gekomen vanuit een burgerinitiatief door hooforganisator Raggamanjah met het motto “De liefde overwint alles”.

nederland