Ontdek de nieuwste hotspot aan het water van de Kralingse Plas: Brasserie RZV! Gelegen te midden van de zeilboten, verwelkomt de Brasserie u dagelijks vanaf 10.00 uur ’s ochtends. Neem plaats op ons sfeervolle terras en maak kennis met onze culinaire gerechten. Van klassieke favorieten en lunches tot verrassende diners, onze menukaart biedt voor ieder wat wils. Geniet van een gezellige sfeer en een uitgebreid assortiment drankjes, perfect om te borrelen met vrienden of om te genieten van een diner bij zonsondergang.

Brasserie RZV is de perfecte locatie voor al uw gelegenheden! Mogen wij uw meedenkend partner zijn bij het plannen van uw gelegenheid met onze uitgebreide cateringopties? Met daarnaast ons eigen cateringbedrijf Aceituna Catering hebben wij al ruim 30 jaar ervaring om uw catering geheel naar wens te verzorgen. Zo bieden wij vanuit Rotterdam-Kralingen catering op locatie aan, maar ook kunt u genieten van de kookkunsten van onze professionele kok aan huis. Kijk voor meer informatie over catering op uw locatie op www.acatering.nl

Wees welkom om te genieten van ons nieuwe asperge dinerkaart vanaf dinsdag 21 mei. Onze dinerkaart is beschikbaar op dinsdagen, vrijdagen, zaterdagen-en zondagen. Reserveer uw tafel via brasserierzv.nl of bel naar 06 – 41 70 97 48. Mogen wij u binnenkort verwelkomen?

Brasserie RZV, Kralingse Plaslaan 11, 3062 CD Rotterdam (Kralingen)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.