Een beweegprogramma dat geschikt is voor iedereen die op zoek is naar een vriendelijke en actieve omgeving om in te sporten!

Wellicht herinnert u zich Sportcentrum Hollander nog? Voor velen was dit een geliefde plek waar je kon deelnemen aan de populaire Conditietrainingen. Als voormalig leerling van Sportcentrum Hollander en nu eigenaar van Forward Fight Academy, is het een eer om deze traditie nieuw leven in te blazen.

Dinsdag 14 mei zijn we begonnen. We nodigen u uit om deel te nemen aan onze energieke groepslessen. Ongeacht uw leeftijd of fitnessniveau, onze drie lessen per week van 45 minuten bieden een mix van cardio, krachttraining en flexibiliteitsoefeningen, perfect afgestemd op uw behoeften en capaciteiten.

Maar het gaat niet alleen om de training! Na elke les staat er gratis koffie en thee voor u klaar, zodat u gezellig kunt napraten en nieuwe vrienden kunt maken.

De lessen:

Elke Dinsdag: Balans en Stabiliteit

Deze les richt zich op het verbeteren van balans, coördinatie en stabiliteit door middel van gevarieerde oefeningen die specifiek zijn ontworpen om de spieren te versterken die bijdragen aan een betere stabiliteit. Met een focus op core stabiliteit en houding, helpt deze les om het risico op vallen te verminderen en de algehele stabiliteit te verbeteren, wat essentieel is voor een actief en onafhankelijk leven.

Elke Woensdag: BoksFit en Conditie

Deze energieke les combineert bokstechnieken met cardio- en krachtoefeningen op een aangepast tempo, waardoor het geschikt is voor alle niveaus die een training op een lager tempo willen ervaren. Met behulp van stoot- en trapcombinaties op pads en zakken, samen met intervaltraining, verbetert deze les de algehele kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en stressverlichting op een toegankelijke manier. Het is een leuke en uitdagende manier om te werken aan het verbeteren van je fitheid en het verbranden van calorieën, zonder dat dit gepaard gaat met hoge intensiteitsoefeningen.

Elke Donderdag: Yoga voor Vitaliteit

Deze rustgevende les is gericht op het verbeteren van flexibiliteit, kracht, balans en het bevorderen van ontspanning en welzijn door middel van yoga-oefeningen en ademhalingstechnieken. Met een combinatie van staande, zittende en liggende houdingen, evenals ontspanningsoefeningen, biedt deze les een holistische benadering om het lichaam te versterken, stress te verminderen en de vitaliteit te bevorderen. Het is een perfecte manier om je dagelijkse routine te verrijken.

Voor de Senior Fit lessen geldt geen minimum leeftijd. Deze lessen zijn geschikt voor deelnemers die de voorkeur geven aan een rustiger tempo en intensiteit of bijvoorbeeld aan het herstellen zijn van een blessure.

Klaar om uzelf uit te dagen, plezier te hebben en tegelijkertijd een sterker en gezonder leven te leiden? Meld u dan nu aan of reageer op deze advertentie voor meer informatie! Als u het fijner vind om tijdens de Senior Fit lessen langs te komen en eens een kijkje te nemen, bent u van harte welkom!

Contactgegevens: Telefoon/Whatsapp: 0622523217 E-mail: info@frwrdfightacademy.nl

Of neem een kijkje op onze website waar u zich ook gelijk kunt aanmelden voor een gratis proefles: www.frwrdfightacademy.nl

 

Dawinder van der Reijken – Founder FRWRD Fight Academy / Personal Trainer

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.