Afgelopen mei was Claudia Bes met haar partner in Toscane op vakantie. Op aanraden van hun logeeradres bezochten ze Bolgheri, een prachtig authentiek plaatsje dichtbij zee. In Bolgheri werden ze op slag verliefd op het schattige winkeltje van Acqua di Bolgheri, met parfums uit de streek!

Na een leuk gesprek met de eigenaresse van de winkel hebben zij direct een bezoek gebracht aan het nabijgelegen laboratorium van dr. Taffi, waar onder andere de parfums van Acqua di Bolgheri worden gemaakt. Met open armen werden ze ontvangen. Het stel werd zeer enthousiast van dit bezoek en boordevol ideeën gingen ze weer terug naar Nederland.

Exclusief
Begin december hebben zij hun eerste Acqua di Bolgheriwinkeltje in Rotterdam Kralingen geopend en zijn zij exclusief verkoper en distributeur voor Nederland en België. Dit geweldige product is met liefde vervaardigd met de pure, natuurlijke grondstoffen uit Toscane!

Geurlijnen
Het assortiment van Acqua di Bolgheri is heel uitgebreid en bestaat uit verschillende geurlijnen met bodycrème, douchegel, crèmes voor handen en voeten en prachtige huisparfums. Ook verkopen zij een geheel natuurlijke babyverzorgingslijn met aloë vera en verschillende pure, essentiële oliën.

Acqua di Bolgheri cremes

Cadeau
Kom eens langs voor een leuk cadeau! Voor iedereen is er wel iets te vinden en uw presentje wordt feestelijk ingepakt. Speciaal voor de feestdagen nu met een korting van 10%.

Pedicure
Tevens kan men terecht voor een heerlijke pedicure behandeling bij Claudia die al 12 jaar Provoet pedicure is.

Acqua di Bolgheri / Pedicure Kralingen
Waterloostraat 176a 3062 TX Rotterdam
www.acquadibolgheri.nl
Contact: info@acquadibolgheri.nl, info@pedicurekralingen.nl, mobiel: 0616-393791.