Het hoogheemraadschap Schieland en Krimpenerwaard houdt in de gaten of de afgesproken waterstand in singels, plassen en sloten in Rotterdam Centrum nog klopt. Deze waterstanden liggen vast in een (wettelijk) peilbesluit.

Of een peilbesluit nog goed werkt, bekijken we regelmatig. Past de waterstand nog bij de omgeving? Zijn er veranderingen of nieuwe inzichten? In het centrum van Rotterdam gaat het Hoogheemraadschap nu kijken of de waterstand nog klopt.

Ook u kunt meepraten en meedenken!
Tussen 14 en 28 september organiseert het Hoogheemraadschap een aantal digitale bijeenkomsten voor bewoners in Rotterdam Noord, Centrum, Kralingen, Crooswijk, de Esch en ’s-Gravenland. Tijdens deze bijeenkomsten leggen we uit wat een peilbesluit inhoudt, wat het huidige peil is en kunt u uw ideeën over de waterstand in uw directe woonomgeving met ons delen. Elke bijeenkomst start om 19.00 uur.

Bijeenkomst per stadsdeel
Per stadsdeel organiseren we een digitale bijeenkomst. Onderstaand overzicht vat de woonwijken en singels per stadsdeel samen.

Aanmelden
Denkt en praat u mee? U kunt zich aanmelden via peilbesluiten@hhsk.nl. Vermeld daarbij welke datum u wilt deelnemen. Per mail sturen wij u een bevestiging en een uitleg hoe u kunt deelnemen aan de bijeenkomst.

Liever persoonlijk (telefonisch) contact? Ook dat is mogelijk. Geef in uw mail aan hoe wij contact met u kunnen opnemen.

Kijk voor meer informatie en een kaart van het gebied op: www.hhsk.nl/peilbesluitrotterdam-centrum


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.