Sinds kort geopend: Evergreen Veggies, het enige restaurant met een Aziatische vegetarisch keuken en aparte Zuid-Indiase gerechten in Rotterdam! De kaart is zeer uitgebreid en er kan gekozen worden uit warme en koude gerechten.

Evergreen gaat voor het beste van de natuur – 100% vegetarisch en biologisch. De koks werken met de ingrediënten van het seizoen en prikkelen dagelijks de smaakpapillen! De doorlopende productie zorgt voor vers, ambachtelijk en gevarieerd vegetarisch eten.

Yoga
Het idee is simpel: voed je lichaam én geest! Dus vind je bij Evergreen alleen gerechten die we elke dag eigenhandig hebben klaargemaakt, met respect voor mens, dier en milieu. Beoefenaren van yoga zullen dit in het bijzonder waarderen.

Lekker en gezond eten, uit de keuken waar de koks met hart en ziel werken aan uw maaltijd, veel keuze en een fraaie inrichting. Kortom, het is een genoegen om uit eten te gaan in Evergreen!
Met ingang van september biedt Evergreen ook een lopend buffet.

Evergreen team
Shankar Udhaya is de oprichter en de directeur. Hij is al meer dan drie decennia restaurateur. Hij volgde hij zijn passie voor het bereiden van maaltijden en hij ziet het als zijn opdracht om Europa kennis te laten maken met de smaken van India. Met ‘Evergreen’ presenteert hij de Zuid-Indiase keuken die voor 80% vegetarisch is. Een eeuwenoude, smakelijke én gezonde traditie!

Nirmala Udhaya is de echtgenote van Shankar Udhaya, mede-oprichter en meester-kok van Evergreen. Ze weet dat versgekookt voedsel goed is voor de gezondheid. Alle ingrediënten voelen zich ongetwijfeld veilig in haar handen.

Het echtpaar Udhaya heeft drie kinderen. Twee daarvan werken mee in Evergreen: dochter Roshni is (een soort van) manager en zoon Rahul staat zijn moeder bij in de keuken. Het gezin Udhaya staat garant voor de authenticiteit van de vegetarische Zuid-Indiase gerechten die worden bereid en uitgeserveerd in Evergreen Veggies. Wees welkom!

Thali
Om ’s te proberen wat Evergreen Veggies te bieden heeft kunt u de ’thali’, bestaand uit 7 gerechtjes, proberen. Inclusief dessert: 13,50.

Thali
logo evergreen
Alleen puur vegetarisch eten

Goudsesingel 260
3011 KG Rotterdam

Telefoon: 010-8412228
Fax: 010-4139122

www.evergreenveggies.com

Geopend: dinsdag t/m zondag, 14.00 – 22.00 uur. (’s maandags gesloten)

Parkeren: u kunt gratis parkeren aan de overkant van de Goudsesingel – elke avond vanaf 18.00 uur behalve op vrijdag.