Vanaf februari 2014 is het mogelijk om zanglessen te volgen bij de nieuwe zangschool in Kralingen: Zangschool Suoni.

De lessen worden gegeven door sopraan en zangdocente Marleen de Bruijn, die een klassieke zangstudie genoot aan het Fontys Conservatorium te Tilburg bij Xenia Meijer. Na enige jaren in Tilburg zangles te hebben gegeven, is ze in december naar Rotterdam verhuisd. Ze heeft veel zin om ook hier aan de slag te gaan als zangdocente.

suoni04Marleen: ‘er zijn verschillende redenen waarom je zangles kunt willen. Misschien houd je gewoon van zingen en wil je een grotere technische en muzikale basis. Of misschien wil je op een creatieve manier leren hoe je jezelf beter kunt presenteren of hoe je je spreektechniek kunt verbeteren. Één ding is zeker: door te leren zingen leer je je lichaam beter kennen en kom je dichter tot jezelf.’

Marleen vindt het belangrijk dat je als muziekdocent ook zelf blijft musiceren. Samen met Hans Schepens vormt zij een zang-gitaar/theorbe duo, DuoSuoni, waarmee zij regelmatig optreedt.

Zangschool Suoni is gevestigd op Weteringstraat 275. Voor meer informatie en/of een gratis proefles, ga naar www.ZangschoolSuoni.nl .

foto©Eline de Jong

 

suoni02 suoni01


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.