Deze zomervakantie zijn er nog 2 Jeugdzeilweken bij Lake7 Sailing op de Zevenhuizerplas. Deze leuke doldwaze, gezellige en leerzame vakantieweken zijn beroemd tot ver buiten Rotterdam!

Ze zijn extern: je slaapt gewoon thuis of je logeert bij opa & oma of bij die aardige oom & tante als je niet in de buurt woont. Van maandag tot en met vrijdag ben je van 10.00 – 16.00 uur lekker bezig met zeilen, wind en water en een maak je nieuwe vrienden en vriendinnen.

Lake7Sailing04

Je zeilt in een Optimist, diverse Escape modellen waaronder de Play-Cat catamaran en in kiel / kajuitboten type Tirion, een veilige, stabiele, (ook voor de jeugd) makkelijk zeilende boot.
– Maandag t/m vrijdag 10.00 – 16.00 ( eerder brengen / later ophalen mogelijk in overleg).
– Alle niveaus: Basiscursus – Vervolgcursus – Opleiding diploma’s – Spelletjes – Wedstrijdjes – enz.
– Pannenkoekenlunch en Admiraalzeilen (= line dancing voor boten) op vrijdag.

Lake7Sailing03

Lake7Sailing02

Niet alle kinderen vinden het leuk om op jonge leeftijd een hele week van huis te zijn. Deze externe vakantieweken komen hieraan tegemoet. De hele dag zijn ze lekker bezig en ’s avonds slapen ze in hun eigen vertrouwde bed. En dat slapen gaat vanzelf na zo’n dag op het water! Het is ongelofelijk wat de kinderen in 5 dagen allemaal leren. Samen met de instructeurs wordt er een onvergetelijke vakantieweek van gemaakt.

Al 40 jaar bij Henk van Gent: pedagogisch verantwoord Zeilplezier en maatwerk
Henk van Gent: ‘Als leraar lichamelijke opvoeding deed ik er alles aan om ook kinderen met een mindere motoriek of overgewicht te laten meedoen en genieten van de gymles. Ook kinderen met een beperking kregen bij mij de aandacht die zij nodig hadden. Als Olympisch zeiler zie ik graag dat talenten de kans krijgen om ontdekt te worden en snel in niveau te groeien. Ik leid mijn instructeurs zo op, dat ook zij oog hebben voor de verschillen tussen kinderen en dat zij maatwerk leveren. Alle kinderen moeten met plezier terugkijken op een dag zeilen en de volgende dag weer graag komen’.

Lake7Sailing01

Ter kennismaking nu met 20% korting
Lake7 Sailing heeft 7 Kennismakingsaanbiedingen. Klik hier voor meer informatie over de Jeugdvakantieweken. Eerst een keer proberen of je het leuk vindt, dat kan tijdens een Sail try-out van 3 uur.

Meer informatie is te vinden op: www.lake7sailing.nl

Lake7Sailing05