Heeft u nog bruikbare meubels over? Doneer deze dan aan WIJKE en help mensen uit Kralingen-Crooswijk om van hun huis een thuis te maken.We zijn dringend op zoek naar: bedden, matrassen en kledingkasten.

WIJKEA
vrijwilligerswinkel02Alweer een tijdje doe ik vrijwilligerswerk voor WIJKEA. Dit is een project van de Vrijwilligerswinkel Kralingen-Crooswijk, waar eenieder die afstand wil doen van nog in goede staat verkerende meubels ten behoeve van mensen met een laag inkomen, zich kunnen aanmelden. Toen ik de vacature zag staan heb ik mij direct aangemeld. Ik ben een voorstander van hergebruik en als daar ook nog mensen mee geholpen kunnen worden, is dat een goede zaak. Vraag en aanbod komen bij WIJKEA samen.

De één heeft één of meerdere meubels over en de ander heeft er dringend behoefte aan. Het gaat hierbij om het basismeubilair dat iedereen hard nodig heeft. Mocht er een klein mankementje zijn aan een meubelstuk, dan kan dit door ons worden gerepareerd. Een meubelstuk opfrissen door het een likje verf te geven kan ook. Zelf heb ik voor WIJKEA een saai bruin kastje geschikt gemaakt voor een kinderkamer door het wat vrolijke kleuren te geven. Inmiddels heb ik als vrijwilliger al aardig wat meubels opgehaald en afgeleverd.

Pieter Verheul, Vrijwilliger WIJKEA