Bij de omnivereniging Victoria op de Kralingseweg 226 kan er hockey, squash en tennis worden gespeeld. Recent zijn er ook drie padelbanen bij gekomen. Sinds 1 november 2016 is het mogelijk op Victoria yogalessen te volgen.

Er zullen diverse yogavormen worden aangeboden. Elke yogavorm biedt iets anders. Yoga is veel meer dan alleen maar bewegen en ontspannen. Het gaat om lichaamshouding, ademhaling, concentratie, meditatie en bewustzijn. De yogalessen kunnen zowel individueel als groepsgewijs worden gevolgd. Een ieder, van jong tot oud, kan zich hiervoor opgeven. In een mooie, daarvoor geschikte ruimte in het clubgebouw worden de lessen gegeven door de gediplomeerde docente Detta Kharagjitsing.

Victoria is goed bereikbaar en beschikt over een groot parkeerterrein, waar het gratis parkeren is. Een proefles of een intake gesprek om te bepalen of yoga iets voor jou is, behoort tot de mogelijkheden.

Proefles €10,-
8-Lessenkaart €100,-
Losse les €15,-
Individuele les € 60,-

Wil je meer weten over yoga op Victoria, kijk dan op www.yogapurusha.nl of bel 0621918510 of mail naar yogadetta@gmail.com

yoga-victoria-01