Iedere donderdag Swingin’ & Acoustic Jazz at Mart Café

nov 18, 16 Iedere donderdag Swingin’ & Acoustic Jazz at Mart Café

Swingin’ & Acoustic Jazz at Mart Café is een wekelijkse avond in Rotterdam. Iedere donderdag luister je in Mart Café jazz zoals deze al bijna een eeuw bestaat. Puur, uit het hart en swingend. Jazz viert het leven en met deze akoestisch avond wordt iedereen daarvan opnieuw doordrongen.

Onder leiding van Thijs Nissen staan wekelijks verschillende jonge muzikanten op het podium. Ze brengen een ode uit aan Charlie ‘Yardbird’ Parker; spelen ‘Songs of the American Song Book’ of gaan op in The Blues. De avond is toegankelijk voor iedereen, behaaglijk en gezellig. Swingin’ & Acoustic Jazz at Mart Café betekent live muziek onder het genot van een hapje en een drankje.

mart-cafe01

Over Thijs Nissen
Thijs Nissen (1991) studeert Jazzmuziek aan Codarts. Hij groeide op in Venlo waar hij saxofoon leerde spelen in de lokale fanfareband. Jazz bestond er nagenoeg niet, maar gelukkig zijn saxofoon en jazz onlosmakelijk met elkaar verbonden en ontdekte hij het genre in zijn latere tienerjaren. Gegrepen door de schoonheid ervan besloot hij jazz te studeren in Rotterdam. Nu maakt hij zich nu hard voor meer jazzmuziek in Rotterdam. En dan geen grote concerten, maar juist zoals in Mart Café: gezellig, toegankelijk en een warm bad voor iedereen. Perfect om de gure herfst en winterdagen mee door te komen.

mart-cafe03

Over Mart Café
Mart Café is het café van de Markthal. Het café voert een kaart geïnspireerd op de Nederlandse keuken. En saai is dat niet! Want de Nederlandse keuken heeft veel meer te bieden dan een bord boerenkool. In Mart Café eet je simpele gerechten of kies je voor ‘tappies’, een soort tapas maar dan op z’n Nederlands. Zo kun je alles proeven!

Swingin’ & Acoustic Jazz
Iedere donderdag in november en december van 18:30-21:30

logo

Mart Café
www.martcafe.nl
Grote Markt 4&6, 3011AP, Rotterdam

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *