Samen al tekenend Crooswijk ontdekken!

Wat je moet weten:
Je hebt geen tekentalent nodig om mee te doen! De tekentour in Crooswijk is geschikt voor alle niveaus. Ik zal je begeleiden en eenvoudige en wat uitdagendere opties laten zien.

Wat we gaan doen:
In Crooswijk lopen we ongeveer 2,5 kilometer en passeren we verschillende mooie plekjes om je eigen grote ‘Groetjes-uit-Crooswijk’ ansichtkaart te tekenen. Er zijn 6 verschillende tekenopdrachten. Bij onder andere het Heineken Gebouw, het Jamin monument, het Vuilvishuisje en het Bep van Klaveren standbeeld. Ontdek de wijk op een andere manier, niet alleen door rond te lopen, maar vooral door goed te kijken naar wat je ziet en dit te tekenen. Dit alles in een ontspannen sfeer in een mooi stukje Rotterdam.

Waar de ervaring plaatsvindt:
We bezoeken verschillende mooie plekken in Crooswijk waar (meestal) plek is om te zitten en waar veel elementen te zien zijn om te tekenen.

We lopen ongeveer 2,5 kilometer in 2,5 uur. Er kunnen maximaal 15 mensen meedoen aan de tekentour.

Startpunt tekentour Crooswijk:
We starten buiten bij de picknicktafels voor Digters Crooswijk Rotterdam, op de Linker Rottekade 292. Het startpunt is dichtbij bushalte Noorderbrug (bus 38) en tramhalte Rotterdam, Noorderbrug (tram 7 of 8). Je kunt je auto parkeren of fiets stallen in de omgeving.

Prijs:
Normaal gesproken kost de tekentour €37, maar dankzij financiering kunnen we deze keer een korting aanbieden. Nu voor €7 per persoon (inclusief één flesje water).

Foto’s in hoge resolutie hier | © Jeffrey de Bruin

 

Reserveren:
De tekentour in Crooswijk vindt plaats op zaterdag 13 mei van 13:00 tot 15:30 uur. Stuur me een mailtje, bel of app me voor meer informatie of om te reserveren. In de bevestigingsmail die je daarna ontvangt, staat alle benodigde informatie en een betaallink.

Website: www.idraw.eu
E-mailadres: rotterdam@idraw.eu
Telefoonnummer: +31 (0) 651 882 626

Ik kijk ernaar uit om binnenkort samen met jou te tekenen in Crooswijk! Groetjes uit Rotterdam, Jeffrey


Over de gids
Ik hou van Rotterdam! Ik heb grafische vormgeving gestudeerd aan het Grafisch Lyceum en Toerisme Management aan Hogeschool Inholland in Rotterdam. Daarnaast heb ik Tekenkunst gestudeerd aan de kunstacademie in Antwerpen. Ik ben een stadstekenaar van Rotterdam en illustreer al meer dan 10 jaar.

Als kunstenaar en illustrator maak ik vrij werk én werk in opdracht voor particulieren en bedrijven. En als stadsgids geef ik deze tekentours in Rotterdam en Schiedam.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.