2015 is net van start gegaan. De drukke maand december is voorbij. Sinterklaas, Kerst, cadeautjes kopen, versieren, koken. Lekker maar vaak ook veel eten en drinken. Niet zo gek dat je nu toe bent aan ontspanning. Of dat je juist nu wilt starten met lekker bewegen en sporten! Begin het jaar goed en ga aan de slag met je goede voornemens. CurZus&Zo heeft veel leuke, ontspannende en sportieve cursussen voor iedereen.

Eerst ontspannen?

Yoga
Yoga is er op gericht je gezondheid en welbevinden te bevorderen. Door met volledige aandacht fysieke houdingen te doen, wordt het lichaam sterker en soepeler en wordt de stroom van gedachten tot rust gebracht. Je voelt je energieker en beter in balans.

Meditatie
In een wereld vol prikkels en drukte is het vaak moeilijk om je rust te vinden. In deze workshop gaan we door middel van eenvoudige oefeningen op zoek naar die rust, op zoek naar je eigen stille punt van binnen. Even ontspannen en alles los laten, even een moment voor jezelf.

Direct aan de slag?

Bodyshape en -fit
Billen, benen, buik en meer … Een efficiënte trainingsmethode, gericht op verbetering van de lichaamscontouren.

Zumba
Zumba is een vetverbrandende, spierverstevigende work-out op opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek. Benen, billen, buik, armen en schouders worden flink aangepakt en ook aan de conditie wordt hard gewerkt. Kijk snel op www.curzusenzo.nl voor meer leuke, ontspannende en sportieve cursussen.

Gratis proefles
Een gratis proefles volgen bij CurZus&Zo is op bijna alle (groeps)cursussen mogelijk indien er plaats is. De enthousiaste docenten zorgen ervoor dat jij in één les een goed beeld krijgt van de cursus en direct wilt starten!

Over CurZus&Zo
Wij organiseren een zeer gevarieerd programma aan cursussen, workshops en trainingen voor particulieren, bedrijven, scholen en kinderopvang. Jaarlijks worden er ruim 1.000 cursussen georganiseerd op het gebied van muziek, dans, toneel, yoga, creativiteit, kunst, cultuur, sport, taal, deskundigheidsbevordering en persoonlijke ontwikkeling.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk op www.curzusenzo.nl voor een leuke cursus die bij jou past.

curzus&zo-logo