Wanneer? Donderdagavond 13 april, van 20.00 uur tot ongeveer 23.00 uur
Waar? Excelsior stadion Woudestein, Nsecure Lounge, Honingerdijk 110

 

Op de agenda van deze gebiedscommissievergadering staat onder meer (onder voorbehoud):

  • Er wordt besloten over vele aanvragen voor bewonersinitiatieven, o.a. voor beweegtuinen voor ouderen op diverse plekken in Kralingen-Crooswijk, voor bewegwijzering naar de begraafplaatsen in Nieuw Crooswijk, voor activiteiten van de bewonersgroep rondom het Slachthuisterrein in Oud Crooswijk, voor seniorenatelier “Amisade” in Oud Crooswijk, voor een Diner Dansant voor ouderen in Rubroek, voor vakantie en wijkactiviteiten voor kinderen in De Ontdekhoek in Crooswijk, voor een zomerfeest voor kinderen in Park De Nieuwe Plantage in Kralingen-West, voor de jeugdavondvierdaagse in Kralingen-Oost, voor het huttendorp in Kralingen-Oost, voor Koningsdag in Kralingen-Oost, voor het Midzomerfestival in Kralingen-Oost, voor de “Tuin der Lusten” in Kralingen-Oost, voor kunstactiviteit “Duizelende Kleuren” in De Esch en voor bankjes en educatie drijvende eilanden in De Esch.
  • De gebiedscommissie brengt advies uit over windturbines in De Esch, over een bussluis op de Burgemeester Oudlaan, over een voorlopig inrichtingsplan van de Burgemeester Oudlaan, over het voorlopig inrichtingsplan Berkelplein en omgeving.
  • Er zijn presentaties over de stand van zaken van het opknappen van de Goudse Rijweg en de Vlietlaan, over het Boerengat en het Buizengat, over het voorlopige inrichtingsplan Burgemeester Oudlaan en over het nieuwe bestuursmodel in Rotterdam.
  • Een aanvraag voor een standplaatsvergunning voor een verkoopwagen voor smoothies en snacks vlakbij tramhalte Woudestein
  • Een verzoek voor een honden uitlaatplaats op de Goudsesingel in Rubroek

De definitieve agenda kunt u nalezen op www.rotterdam.nl/kralingencrooswijk

Iedereen is van harte welkom om de vergaderingen van de gebiedscommissie als publiek bij te wonen!

(Ingezonden mededeling Gemeente Rotterdam)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.