Afbeelding: Verkeersregelaar tijdens Noord4Daagse. Credits: Joop Bastinck

• Vier avonden 3, 5 of 10 kilometer wandelen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar
• Editie 2019 vindt plaats van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 juni

Rotterdam – Van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 juni 2019 zal wederom de Noord4Daagse worden georganiseerd. De organisatie is op zoek naar vrijwilligers die mee kunnen helpen en daarmee ongeveer 1000 kinderen een mooi wandelfeest willen bezorgen.

De Noord4Daagse is een van de grootste wandelevenementen van Rotterdam en richt zich op kinderen van 4 tot en met 12 jaar die wonen of naar school gaan in Rotterdam Noord. Gedurende vier avonden kan er 3, 5 of 10 kilometer gewandeld worden. In 2018 deden er bijna 1000 kinderen met hun begeleiders mee.

De Noord4Daagse is onmogelijk zonder de enthousiaste inzet van leerkrachten, ouders, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers. Tijdens de avondvierdaagse zijn er bijvoorbeeld vele verkeersregelaars, routebegeleiders, maar ook enkele stempelaars en routekrijters nodig.
Voorzitter Raymond van den Broek: “Het is ontzettend leuk om aan de Noord4Daagse mee te werken. Het kost maar een paar uur van je tijd. Wat je ervoor terugkrijgt is gezelligheid, een mooie ervaring en 1000 stralende kinderen. En word je verkeersregelaar, dan blijft je certificaat een jaar geldig voor andere evenementen.”
Geïnteresseerde vrijwilligers kunnen zich voor een of meerdere avonden aanmelden. Opgeven kan eenvoudig via de website van de Noord4Daagse, via www.noord4daagse.nl/word-vrijwilliger
In April start de inschrijving voor deelnemende kinderen via school of sportvereniging. Meer informatie op www.noord4daagse.nl.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.