Kies voor een deskundige massage of lichaamsgerichte behandeling bij Totally Body and Mind. Onze slogan is niet voor niets “onze massages zijn meer dan een fysieke aanraking”.

De praktijk is gevestigd in een authentiek pand uit 1905 in Rotterdam-Kralingen. Mijn aanpak is persoonlijk, deskundig en gericht op de specifieke behoeften van elke vrouw. Mijn organisatie is door vrouwen voor vrouwen, en ik ben er trots op dat mijn betrokkenheid verdergaat dan alleen massages, gesprekken en lichaamsgerichte behandelingen.

In de praktijk kan je terecht voor verschillende, uiteenlopende, holistische massage behandelingen, van ontspanning tot klachtgericht. Van holistische tot Oosterse massages en lichaamsgerichte behandelingen. WIJ BIEDEN GEEN EROTISCHE MASSAGES AAN.

Naast de verschillende massages in de praktijk, begeleid ik vrouwen bij verschillende levensfases, van rouw en verlies tot burn-out en voedingsadvies. Mijn visie is holistisch, waarbij ik fysieke en mentale aspecten integreer, om de kern van de ontstane klachten te ontdekken.

Vrouwen thema-café

Op zaterdag 24 februari starten wij met ons vrouwen thema-café in ons pand aan de Gashouderstraat 37b  tussen 13.00 en 16.00 uur. Je bent van harte welkom. Deelname is geheel gratis en mogelijk wanneer je jezelf hiervoor aanmeldt via ons e-mail adres: info@totallybodyandmind.nl

Programma vrouwen thema-café:
zaterdag 24 februari thema: burn-out bij vrouwen
zaterdag 9 maart thema: overgangsklachten
zaterdag 23 maart thema: helen van het hart
zaterdag 13 april thema: gezonde borsten.

Ons adres is Gashouderstraat 37b, 3061 EJ Rotterdam Kralingen. Onze website www.totallybodyandmind.nl met een online boekingssysteem, waar je gemakkelijk een online afspraak kan inboeken. Liever telefonisch? Dat is ook mogelijk. Je kan me bereiken op 06-41512787.

TOT SNEL!

Sonja Paul, Totally Body and Mind


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.