Coalitie Gezond Verkeer bepleit ingrijpende verkeersmaatregelen in Rotterdam

jan 21, 19 Coalitie Gezond Verkeer bepleit ingrijpende verkeersmaatregelen in Rotterdam

De coalitie Gezond Verkeer wil in gesprek met de Rotterdamse verkeerswethouder Judith Bokhove (GroenLinks) over de ’10 x Gezond Verkeer 010’ (zie hierbij als bijlage).

De ’10 x Gezond Verkeer 010’ werd opgesteld door een brede coalitie van Rotterdamse bewonersgroepen, de Fietsersbond, de Luchtwachters, Milieudefensie, ROVER en het Rotterdams Milieucentrum met tot doel een gezonde stad met gezond verkeer. Een stad met minder doorgaande routes, meer ruimte voor fietsers, wandelaars en openbaar vervoer een goede en schoon stadsdistributiesysteem en voldoende park+ride voorzieningen aan de stadsranden.

(Extra aandacht vraagt de coalitie voor de fietssituatie op zuid, de parkeerperikelen op het Noordereiland en de toekomst van de Maastunneltraverse).


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

1 reactie

  1. goed plan! Er moet een groene visie komen voor de komende jaren voor Rotterdam. Ruimte voor de fiets, autoverkeer beperken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *