• Kom naar de Open Vriendinnendag op 16 mei

Het is een levendige boel bij voetbalvereniging VVOR aan de Prinsenlaan 991. Onlangs werden maar liefst drie teams tegelijk kampioen. En toen kwam ook burgemeester Aboutaleb ook nog op bezoek om de E2 een hart onder de riem te steken in hun strijd voor KiKa. En als de burgemeester ‘in the house’ is, volgt er natuurlijk meer.

VVOR, als Normen-en- Waarden partner van de KNVB hoog aangeschreven, maakte van de gelegenheid gebruik om de nieuwe borden van de actie ‘De Rotterdamse Aanpak Veilig Voetbal’ van Rotterdam Sport Support, KNVB en de gemeente Rotterdam, officieel te laten onthullen door de hoogste gezagsdrager van onze stad.

Flexibel mens
Met een vlekkeloze speech knoopte de burgemeester deze onvoorbereide actie aan elkaar. De burgemeester bleek een zeer flexibel mens, want toen tijdens zijn aanwezigheid de E6 kampioen werd, was hij direct bereid de kampioenspenningen te overhandigen. In de rust van E2 volgde een uitgebreide peptalk voor de E2 die in een zeer spannende wedstrijd verwikkeld was.

Ook de promotie voor het Meidenvoetbal op de Open Vriendinnendagen had de aandacht getrokken van de burgemeester en hij hoopte dat op de (voorlopig) laatste dag, woensdag 14 mei nog veel dames hun weg zouden vinden naar VVOR. VVOR blijft groeien en hoopt dat dit jaar de Meidenafdeling van twee naar vier teams kan doorgroeien. Ook zal er soms een beautydag of sieradenworkshop geregeld worden. De Mini’s (5 en 6jr.) gaan dit jaar al meedoen aan de KNVB competitie.

Meidenvoetbal is de snelst groeiende sport en er zijn maar weinig mogelijkheden voor in Kralingen- Crooswijk! VVOR, Sportpark De Venhoeve, Prinsenlaan 991, 3062 CT Rotterdam, tel. 010-4211444, www.vvor.nl