Met de lentezon in je gezicht kun je op de gletsjer van Tignes tot mei nog fantastisch skiën of snowboarden (tot een hoogte van 3.600 m!). De langere dagen met relatief veel zonneschijn, lagere prijzen, rustige pistes en tóch nog hele goede sneeuw maken de meivakantie ideaal.

Family Jam, Tignes 2 tot 9 mei 2015
Het is nu nog mogelijk om te boeken voor één van de Luxe appartementen in het schitterende complex van lLe Nevada in Tignes Val Claret. Luxe 3-kamer appartement, opgemaakte bedden bij aankomst, gebruik van Wi-Fi, Wellness en het inpandig zwembad. Prijs incl. 6 dagen liftpas & Family Jam programma v.a. €399,- pp.

25082014360114

25082014360153

De Family Jam is begonnen als een vrienden- en familievakantie. Al in 2002 gingen wij met ‘z’n allen’ in de meivakantie naar de sneeuw. Elk jaar groeit de groep ‘Family Jammers’. Afgelopen mei waren er in Tignes zo’n 500 ouders en kinderen. Met de Family Jam lessen, de minidisco en de zeer spannende en uitdagende Family Jam Challenge is het een week om niet te vergeten. Voor de ouders bieden we de ‘Tour de Tignes’. Verblijf is in verschillende (luxe) appartementen in het hoogste deel van Tignes, Tignes Val Claret.

25082014290835

Lessen
Nederlandssprekende leraren en leraressen geven de lessen in samenwerking met de locale skischool. ’s Ochtends zijn er Family Jam lessen voor de kids, daarna worden de pistes verkend of gaan deelnemers lekker zwemmen. Elke middag worden activiteiten georganiseerd, waaronder een tekenwedstrijd, de Respect the Mountains Quiz en natuurlijk de minidisco. Voor de tieners is er een Pizza Party, Bowlen en een avondje ‘stappen met de crew’. Als afsluiter van de week organiseert de Crew de beroemde Family Jam Challenge: een speelse wedstrijd met veel lol voor het hele gezin.

25082014110128

Samen op vakantie zonder verplichtingen
Er steeds meer vraag naar vakanties waarbij een bijzondere beleving centraal staat. De Family Jam past hierbij; samen op vakantie zijn zonder verplichtingen, typeert de gemoedelijke en ongedwongen sfeer van de Family Jam. Sommige kinderen komen tijdens de Family Jam voor het éérst in aanraking met bergen, sneeuw en wintersport. Er wordt bovendien aandacht besteed aan zeer ervaren skiertjes en snowboarders met de XL en XXL lessen waarin freestylen en freeriden een belangrijke plaats innemen. Daarnaast maakt het team van de Family Jam de ouders & kinderen bewust(er) van de gevolgen van wintersport. We zien de berg als een groot speelterrein waar je veel lol kunt hebben, maar waar je ook voor moet zorgen.

25082014090125

25082014110102

Organisatie
Verantwoordelijk voor de organisatie is Sylvia Kirschenmann, meervoudig Nederlands Kampioen snowboarden en moeder van Sera (12) en Zoey (16). Zij wordt bijgestaan door een aantal kindvriendelijke, skiënde en snowboardende alleskunners waaronder ervaren ‘juffies’ en ‘meesters’ van Nederlandse bodem. Partners voor de organisatie zijn opvakantie.nl, Tignes, ESF Tignes Val Claret . Ook gastgebied Tignes ondersteunt de Family Jam.

Family Jam Partners: Opvakantie.nl, Fresh Travel, Brunotti, Tignes Development, Nederlandse Ski Vereniging, YIBB, MK Skiservice, Gunneman Sport & Respect the Mountains.

Wie gaan er mee?

  • active life style mama’s en papa’s, tweeverdieners ca. 25 tot 55 jr
  • kids, 4 tot 14 jaar
  • ‘Family Jammers’ gaan doorgaans vaker dan 1 x per jaar op (wintersport)vakantie
  • beginners (alle leeftijden), ervaren wintersporters, carve skiers, ouders & kids geïnteresseerd in freeride / freestyle, boardminded people & snowboardende ouders & kids (v.a. 5 jaar)

informatie & opgeven: www.familyjam.nl tel. 010 – 2131364   mail info@familyjam.nl

 

25082014380816

family-jam-logo