Op een van de deelgemeentelijke pagina’s van Kralingen-Crooswijk in de Havenloods zult u deze week ongetwijfeld het complete verslag van de eindejaarsbijeenkomst in de raadzaal, afgelopen vrijdagmiddag en -avond, kunnen lezen.

Daarbij zal ook een opsomming zijn van allen die zich vrijwillig hebben ingezet voor de plaatselijke samenleving en dus publiekelijk bij die gelegenheid in het ‘Zonnetje’ werden gezet en daarbij elk een cheque van 500 euro mochten ontvangen – te besteden aan het project waarmee ze bezig zijn. De vrolijkste club, naar de mening van De Ster, was die van de Pleinmama’s (13 gediplomeerde dames die de pleinregisseur ondersteunen op het Vredenoordplein en het Berkelplein). Dat zonder de anderen tekort te willen doen.

Deelgemeentelijk bestuurder Jock Geselschap viel de eer te beurt de Pleinmama’s toe te spreken en kweet zich diplomatiek van de taak om woordvoerster van de Pleinmama’s Carole Hietbrink te melden dat haar spreektijd over was. Eind 2013 nog zo’n eindejaarsbijeenkomst graag, maar wat gaat er daarna gebeuren als Rotterdam is overgestapt op een nieuw bestuurlijk model, door velen als ‘deelgemeente light’ bestempeld?

eindejaarsbijeenkomstin het Zonnetje


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.