Zó werd het aangekondigd in De Ster van 30 maart jl.: ‘Op 22 en 23 maart werden het MRI- en het CT apparaat bij de polikliniek afgeleverd en geïnstalleerd, een hele operatie. Vanaf maandag 19 april is de afdeling Radiologie in Polikliniek Kralingen geopend en kan de huisarts u naar de polikliniek doorverwijzen voor röntgenonderzoek, echografie, een CT scan of MRI onderzoek.’

Rosa Jansen was de eerste patiënt van Radiologie op maandag 19 april. Ze kwam voor een röntgenfoto van haar linker (of rechter?) knie. Teamleider Radiologie Lydia Berger overhandigde haar een mooie bos bloemen. Tevoren liet Lydia de Sterfotograaf  het CT apparaat zien.

Albert van Wijk, voorzitter raad van bestuur IJsselland Ziekenhuis (achter de bloemen) en Hendrik Jan van den Berg, bestuurder Lelie zorggroep, bleken allbei nog steeds blij met de samenwerking en opgelucht dat de inrichting van de polikliniek min of meer op tijd klaar was. Als de coronasituatie het toelaat zal er voor de zomerperiode alsnog een feestelijke opening komen.

Polikliniek Kralingen, gevestigd in Verpleeghuis Pniël, Oudedijk 15, Rotterdam (Kralingen), ysl.nl/kralingen


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.