Ingezonden door: Stella Stoltenborgh, amateur zangeres

Niet te geloven, maar waar. In de stad van het North Sea Jazzfestival, is geen jazzkoor te vinden! Na 5 jaar in een popkoor te hebben gezongen, lijkt voor mij de tijd rijp voor een nieuwe muzikale uitdaging. Een spetterend en swingend “Jazzkoor in Rotterdam”, dat lijkt mij wel wat!

Toen ik dat Carolina Federbusch (zanglerares en koordirigente) vertelde werd ze meteen enthousiast! Carolina en ik delen de passie voor “Good old Swing” jazzsongs en zingen veelal jazz liedjes bij gelegenheid samen. Om dit verder uit te bouwen nemen we nu het initiatief om een nieuw jazzkoor in Rotterdam op te richten.

Gezien het aantal aanmeldingen blijkt er voldoende belangstelling om mee te doen. Echter we zijn er nog niet en hebben nog deelnemers nodig in de volgende stemgroepen: alten, tenoren, bassen en baritons, zowel dames als heren.

Foto: vlnr Carolina Federbusch en Stella Stoltenborgh zingen bij Buurten ad Maas

Het koor is bedoeld voor reeds ervaren amateurzangers m/v. We gaan minimaal 3- stemmige arrangementen zingen van bekende jazzsongs. Denk Ella Fitzgerald & Louis Armstrong. Bij voldoende aanmeldingen willen we na de zomervakantie, op donderdagavond, van start met repeteren.

Heb je zin om met ons mee te zingen en swingen? Stuur dan een mail naar lastolt@zonnet.nl en kom voorzingen.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.