Pleinmoeder Berkelplein had winnende LIDL-lot

apr 12, 18 Pleinmoeder Berkelplein had winnende LIDL-lot

De nieuwe LIDL supermarkt in het Slaakhuys, aan de Slaak in Rotterdam-Kralingen, ging afgelopen woensdagochtend 11 april voor ’t eerst open. Tevoren had een grote menigte zich verzameld voor de ingang. René de Koff was door LIDL ingehuurd om de koopgrage klanten nog even uit de buurt te houden van de ingang, totdat het moment van de opening daar was. Wat ook hielp was de gratis koffie en een berg stroopwafels. Terwijl René zijn praatje afstak, gingen LIDL-dames rond met loten. Reshma Ganesh, pleinmoeder op het Berkelplein in Kralingen, had het winnende lot, getrokken door supermarktmanager Yassin.

Bekijk alle foto’s hier

Bekijk alle foto’s hier

De prijs: één minuut gratis winkelen in de nieuwe LIDL, vlak voordat de deur voor ’t eerst open zou gaan. Reshma werd enthousiast geassisteerd door LIDL personeel om de winkelwagen vol te krijgen, in één minuut. Aan het eind van de dollemansrit schudden Reshma en Yassin elkaar de hand.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *