Rotterdam – De politie onderzoekt een overval op een woning aan de Voermanweg, die gisteravond, om ongeveer 22:00 uur werd gepleegd. Bij deze overval raakte de bewoner gewond.

Er werd bij de woning aangebeld en de bewoner dacht dat een bekende voor de deur stond. Hij deed de deur open, maar werd toen direct neergeslagen. Aan de deur bleken twee mannen te staan in donkere kleding met bivakmutsen.

Het slachtoffer verloor het bewustzijn en werd vastgebonden. Ondertussen onderzochten de overvallers de woning en gingen er vandoor met de buit. Waar die uit bestaat is nog niet duidelijk.

De bewoner heeft zich onder behandeling laten stellen in een ziekenhuis en de Forensische Opsporing van de eenheid Rotterdam heeft sporen veilig gesteld.

De politie zou graag in contact komen met mensen die iets van de overval hebben gezien of die informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek. Zo ja, belt u dan met de politie Eenheid Rotterdam via 0900-8844 of met ‘M’ Meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0800-7000.

Politie.nl