Rotterdam – Vrijdag overvielen vier mannen een pakketbezorger op de Rakstraat in Rotterdam-Crooswijk. Het slachtoffer is mishandeld. De politie zoekt de vier mannen. Helpt u mee?

Vrijdagmiddag 17-03-2017 tussen 16.30 en 17.00 uur bezorgde de werknemer van een bezorgdienst een pakketje op de Rakstraat. De bewoners deden niet open waarop hij terugliep naar zijn bus. Op dat moment kwamen er vier mannen op hem af vanuit een geparkeerde auto. Ze pakten het slachtoffer beet, gaven hem een duw en riepen dat de deuren van de bus open moesten. De pakketbezorger probeerde zich nog te verzetten, maar de vier sloegen en duwden er flink op los. Uiteindelijk renden de overvallers naar hun auto en hebben het slachtoffer nog tot de Gerdesiaweg gevolgd. Daar sloegen ze een andere richting in. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Heeft u iets gezien?
Heeft u vrijdagmiddag rond 17.30 uur iets gezien of gehoord wat met deze overval te maken had, en nog niet met de politie gesproken? Of heeft u andere informatie die kan leiden tot de aanhouding van deze vier mannen? Neem dan contact op met 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Politie.nl

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]