Sjoerd Lucas Wiarda en Van Geet

Afgelopen donderdag, in de namiddag, is Van Geet Verlichting aan de Lusthofstraat al akelig leeg. De heer en mevrouw Frieser vinden het helemaal niet akelig maar zijn daarentegen blij dat de leegverkoop zo goed gaat.

Van Geet stopt ermee aan het einde van deze maand. Voorgoed. Dan treedt er een meneer binnen die zich zonder dralen voorstelt als Sjoerd Lucas Wiarda en de ‘vloerlamp’ (vakterm, gewone mensen zeggen ‘staande lamp’) die hij mee heeft genomen doet het echtpaar Frieser zichtbaar schrikken. Hadden zij immers niet even eerder een mevrouw moeten ‘teleurstellen’ omdat de onderdelen voor een bepaalde reparatie niet meer voorradig waren?

Getweeën kijken ze dan ook bedenkelijk als de heer Wiarda uitvoerig uitlegt dat de dimmer van de lamp niet goed werkt. En die lamp móet worden gerepareerd, vooral omdat er bezoek komt, legt Wiarda uit. De heer Frieser gaat door en op de knieën en mevrouw Frieser krijgt een handkus. Zaterdag 20 april, vanaf 14.00 uur, zijn de klanten van harte welkom om afscheid te nemen.

van Geet verlichting


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.