Rotterdam – Maandag 12 juni om 19.20 uur is een winkelier na zijn werkdag op weg naar zijn auto beroofd. De daders hebben onder bedreiging van een vuurwapen zijn telefoons meegenomen. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Een 41-jarige Rotterdammer liep na een dag werken in één van de winkels op het Samuel Esmeijerplein naar zijn auto. Die stond op de Jaap van der Hoekplaats. Toen hij in zijn auto zat, met het portier nog open, hoorde hij iemand aan komen rennen. Een onbekende man trok het portier verder open en begon te schreeuwen dat hij geld wilde. Het slachtoffer stapte uit de auto en kwam tegenover de dader te staan. Die richtte een vuurwapen op hem en vroeg nogmaals om geld. De dader pakte de tas van het slachtoffer af en rende hier mee weg.

Kunt u helpen?
De politie doet onderzoek naar deze straatroof en komt graag in contact met mensen die deze maandagavond omstreeks 19.20 uur in de buurt van het Samuel Esmeijerplein of de Jaap van der Hoekplaats waren en mogelijk iets verdachts hebben gezien. Neemt u dan contact op met 0900-8844 of tip via deze site. Anoniem melden mag ook op 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Meer informatie: Politie.nl

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]