Politie zoekt getuigen van ernstige aanrijding Bergweg

aug 01, 18 Politie zoekt getuigen van ernstige aanrijding Bergweg

Rotterdam – Dinsdagavond, om ongeveer 22.20 uur, is een 19-jarige jongen ernstig gewond geraakt nadat hij was aangereden op de Bergweg. De automobilist(e) is doorgereden. De politie is op zoek naar getuigen van dit incident.

Het slachtoffer werd aangereden op een voetgangersoversteekplaats op de kruising Bergweg, Zwart Janstraat en de Rodenrijselaan. De automobilist(e) kwam uit de richting van de Schiekade. Nadat de jongeman was aangereden, reed de automobilist door in de richting van de Benthuizerstraat. Het slachtoffer bleef met ernstig hoofdletsel achter.

De politie stelde direct een uitgebreid onderzoek in naar de auto hoorde ook al enkele getuigen. Dit is echter tot nu toe helaas zonder resultaat gebleven. Daarom zoekt de politie naar meer getuigen en naar informatie over de auto. Het zou gaan om een lichtkleurige personenauto (vermoedelijk van het merk Ford) met schade aan de voorzijde.

Bent u getuige geweest en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u informatie over de auto die bij het incident betrokken was, neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000

Meer informatie: Politie.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *