Rotterdam – De politie in Rotterdam zoekt getuigen van een overvalpoging die op 16 november in de Jonker Fransstraat plaatsvond.

Rond 17.45 uur kwam een onbekende man de winkel Used Poducts binnen, waar op dat moment geen klanten binnen waren. De man eiste geld van een medewerker, maar deze zei tegen de overvaller dat hij niets had om af te geven. Op dat moment kwamen twee andere klanten nietsvermoedend de winkel binnen. De overvaller besloot daarop de winkel uit te lopen, zonder buit. Er raakte niemand gewond.

De overvaller was lichtgetinte man met een stoppelbaard en kort, zwart haar met inhammen. Hij had een normaal postuur en was tussen 1.85 en 1.90 m lang. De man was 23 tot 25 jaar oud. De overvaller droeg een lange zwarte jas met daarover een vest met een capuchon met bontrand. Op zijn hoofd droeg hij nog een capuchon. De man droeg een zwarte trainingsbroek met daaronder lichtblauwe Adidas-gympen met witte strepen.

Heeft u de overvalpoging zien gebeuren of (her)kent u de overvaller aan de hand van het signalement? Of heeft andere informatie die helpt in het onderzoek? Belt u dan naar het Regionale Overvallen Team van de Politie in Rotterdam via 0900-8844. Wie liever anoniem blijft, belt met 0800-7000.

Politie.nl

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)