Op zaterdag 30 januari 2016 doet Primera Vlietlaan de deuren open op de nieuwe locatie aan de Vlietlaan 35-B te Rotterdam-Kralingen. De oude locatie op nr. 21 zal op vrijdag 29 januari wegens verhuizingswerkzaamheden gesloten zijn.

Paar deuren verder Primera Vlietlaan in Rotterdam-Kralingen wordt verplaatst. Het pand waarin de winkel thans nog is gehuisvest, wordt gesloopt in februari 2016. Primera verhuist een paar deuren verder, van

Samet Cinar: ,,Momenteel wordt met man en macht gewerkt aan de herinrichting van onze nieuwe winkel aan de Vlietlaan 35b. Maar het is zaterdag 30 januari zeker klaar”.

Samet Cinar: ,,Momenteel wordt met man en macht gewerkt aan de herinrichting van onze nieuwe winkel aan de Vlietlaan 35b. Maar het is zaterdag 30 januari zeker klaar”.

nummer 21 naar nummer 35-B aan de Vlietlaan. Naast de verhuizing wordt het interieur helemaal vernieuwd. De heer Samet Cinar, de huidige ondernemer, gaat met enthousiasme verder op de nieuwe locatie en natuurlijk gaan de personeelsleden mee. De klanten zullen dus de vertrouwde gezichten weer terugzien. Samet Cinar is heel blij dat het is gelukt om zo dichtbij een vervangend pand te vinden op de Vlietlaan en hij is nu al trots op de winkel die er gaat komen. Bij de modern ingerichte Primera Vlietlaan kan de consument terecht voor een compleet en gespecialiseerd. assortiment: Tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen, boeken, rokersbenodigdheden Staatsloten, Lotto/Toto, Krasloten, tickets voor uiteenlopende primera post nlevenementen, dagbladen, zoetwaren, postzegels en cadeaukaarten, van o.a. Bijenkorf, HEMA, ICI PARIS XL, GiftFor2, iTunes en Fashioncheque. Ook kunt u gebruik blijven maken van de diensten van post.nl. Bovendien kunt u ook weer bij Primera terecht voor de diensten van Western Union. Primera Spaarpasprimera pas vlietlaan Daarnaast kan de consument met de Primera spaarpas sparen voor een GRATIS 1/5 Staatslot, waarmee men kans maakt op miljoenen. Klanten profiteren met de Primera spaarpas ook van extra voordeel en kunnen persoonlijke aanbiedingen ontvangen. Openingsfolder Ter gelegenheid van deze heugelijke heropening van Primera ontvangt de consument in de omgeving van Primera Vlietlaan de Openingsfolder met daarin bonnen voor scherpe aanbiedingen en gratis producten. primera openings pakkers vlietlaan(nieuw adres per 30-1-2016) Vlietlaan 35-B – 3061 DT Rotterdam Tel. 010-4520377 Openingstijden: maandag: 07.00 uur – 19.00 uur dinsdag: 07.00 uur – 19.00 uur woensdag: 07.00 uur – 19.00 uur donderdag: 07.00 uur – 19.00 uur vrijdag: 07.00 uur – 21.00 uur zaterdag: 07.00 uur – 20.00 uur zondag: 11.00 uur – 17.30 uur primera logo vlietlaan


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.