Na een grondige verbouwing ging de deur van gloednieuwe Brasserie Vincent Lebbink op de Oostzeedijk de afgelopen week open voor het publiek. Op de druk bezochte openingsreceptie op donderdag 6 november kon men het prachtige interieur bewonderen, zomaar de keuken inkijken, en genieten van een hapje en een drankje.

Meteen viel op dat op de kwaliteit van de drank niet was beknibbeld. De gasten konden onder meer genieten van een verfrissende, droge Sauvignon Blanc. Brasserie Vincent Lebbink lijkt perfect op z’n plek op de Oostzeedijk in Kralingen en de prijzen op het krijtbord zijn zéér aantrekkelijk.

Kans
Vincent Lebbink: “na jaren gewerkt te hebben in de zaak van mijn vader, vond ik het tijd worden om iets voor mijzelf te beginnen. Toen de kans zich voordeed om de zaak op de Oostzeedijk over te nemen, heb ik geen moment getwijfeld. Na een maand hard werken hebben we een eetcafé met ruime bar gecreëerd met veel warmte en gezelligheid. Ons motto is: Kwaliteit voor een betaalbare prijs in een eetcafé anno 2014!”

Brasserie Vincent

Laagdrempelig
“De prijzen die we hanteren hebben we laagdrempelig gehouden, o.a. een zeetong voor 26,50 of een saté voor 14,50 en de huiswijn voor 3,75. Hopelijk mag ik u binnenkort verwelkomen in m’n zaak voor een drankje of diner”.

Oostzeedijk 342
3063 CC Rotterdam (Kralingen)
Tel. 010-7866268
www.brasserievincent.nl

Geopend: dinsdag t/m zaterdag 11.00 – 23.00 uur, zondag 14.00 – 23.00 uur, maandag gesloten. Reserveren: reserveren@brasserievincent.nl

Brasserie Vincent logo