Sinds zaterdag 1 november is Wonny ingetrokken bij Jack’s Hairstudio aan de Oudedijk. Zij is gespecialiseerd in het ‘herenvak’, d.w.z. knippen, scheren en trimmen (baarden en snorren). Het scheren is nieuw in Kralingen, dus mag Wonny zich volgens kapper Jack de ‘Barbier van Kralingen’ noemen en ‘de eerste vrouwelijke getalenteerde barbier’. Hij voegt er nog aan toe: ‘je kan eindelijk je haar laten doen in Kralingen’.

Wonny nam haar eigen, Belmont, kappersstoel mee – een flink gevaarte. Ze runde 10 jaar haar eigen salon ‘Barbershop Nikolaas’ op de Nieuwe Binnenweg. Ze zit al zo’n 20 jaar in het herenvak en dat bevalt haar en haar klanten prima.

Jack's hair studio kleinZo ook de heer Leen Rijkers uit Barendrecht (!). Leen: “het mag wel’s worden gezegd: het is een een vakvrouw”. Al een jaar of drie laat hij zich om de 5 weken knippen en scheren door Wonny. Daarvoor werd hij ingezeept door een barbier in Dordrecht die helaas overleed. Leen: “ik heb altijd goede kappers gehad en toen ik zo’n drie jaar geleden ‘s op de Nieuwe Binnenweg liep zag ik daar een kapsalon met een leuke dame erin”.

Heren, laat u ‘s onder handen nemen door Wonny.

Ter introductie:

  • Wassen, knippen, föhnen: van 30,- voor 25,-
  • Scheren, incl. lotion behandeling en aftershave: 23,-

Wonny staat voor u klaar, in Jack’s Hairstudio aan de Oudedijk, van woensdag t/m zaterdag, van 10.00 tot 18.00 uur.

Wilt u direct een afspraak maken? Bel Wonny: 0624731622 of mail: barbershopn@hotmail.com

Jack's hair studio logo

 

 

 

 

 

 

 

 

jackshairstudio.nl