“Uiteraard willen we onze 2 Sterren verdedigen”, zegt Franny van Linschoten enthousiast. Het gaat over de wedstrijd ‘Slager met Ster 2014’. “Evenals het voorgaande jaar gaat het in deze wedstrijd niet alleen om onze fantastische, ambachtelijke producten maar ook om alle dingen achter de schermen – ondernemersvaardigheden jaarcijfers, personeelsbeleid, visie en missie van het bedrijf. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt uitgebreid besproken”.

 

lnschoten-2014Zin in
Gedurende het afgelopen jaar zijn er diverse keuringsmomenten geweest. Mysteryshoppers, retaildeskundigen en als klap op de vuurpijl hebben Hubert en Franny op 31 oktober een presentatie voor een driekoppige ondernemersjury gehouden. Zij hebben er zin in!

 

Maandag 17 november
Op maandag 17 november wordt bekendgemaakt of en voor welke bedrijven er een Sterren-bekroning volgt. En dat is al een feest op zich. Het zou niet voor het eerst zijn dat Hubert en Franny een grote vakprijs winnen. In 2011 werd Keurslager van H.P. Linschoten uitgeroepen tot Beste Ambachtelijke Slagerij van het Jaar!

Franny en Hubert van Linschoten Foto: Aad Hoogendoorn

Franny en Hubert van Linschoten Foto: Aad Hoogendoorn

Proeverijen
De weekends voor en na de prijsuitreiking staan in het teken van proeverijen en demonstraties. Via De Ster blijft u op de hoogte.

Twee Sterren
Afgelopen jaar werd de Slager met Ster wedstrijd voor het eerst gehouden. Hubert en Franny werden als een van de 14 slagerijen in Nederland bekroond met 2 Sterren. 3 sterren is het hoogst haalbare en die gingen naar een slagerij in Brabant.

keurslager

H.P. van Linschoten V.O.F.
Lusthofstraat 48
3062 WN Rotterdam-Kralingen
Tel. 010-2810665
www.vanlinschoten.keurslager.nl