Op zoek naar inspiratie en interieuradvies of een mooi designcadeau? Sinds 1 oktober is Rotterdam een nieuwe woon-conceptstore rijker. Weg van de massa, in de mooie wijk Kralingen vlakbij de Lusthofstraat en metrostation Voorschoterlaan. Bij PUUR & Conceptstore vind je bijzondere en betaalbare design-items in een omgeving die prikkelt. Elk kwartaal heeft de Conceptstore een ander thema. Tot en met 19 december is dat nog het thema RECYCLING. Momenteel zijn er bijvoorbeeld items te bewonderen van kunstenares Joke Schoneveld, wollen kleden van Fair Fabrics, stoere vintage woonitems en meubelen van BRUT Amsterdam en sfeervolle energiezuinige verlichting van Vitaal Licht en Ferro light.

PUURpascalle
PUUR & Conceptstore is opgericht door Pascalle Verschure: “Jaren terug had ik al de wens om met ontwerpers, meubelmakers en kunstenaars onder één dak een inspirerende plek te creëren. En dat is gelukt! Ik werk inmiddels bijna tien jaar als zelfstandig interieurdesigner onder de naam ‘PUURpascalle’ en ontdekte dat daar ook juist mijn kracht ligt. Ik ben een creatieve verbinder. Design en alles wat daarmee samenhangt slurp ik op als een spons. Daarnaast houd ik ervan om mensen te helpen en te inspireren. En ik heb het ideaal om op mijn manier de wereld een klein beetje mooier te maken, door mensen bewust te laten kiezen. Wat zoek je precies en wat verwacht je ervan? Daarnaast wil ik duidelijkheid scheppen in hoe dingen geproduceerd worden. Maar nog veel belangrijker: wie maakt het? Waar is het van gemaakt? En wat kan ervan gemaakt worden als jij er klaar mee bent?

Een interieur is heel persoonlijk en met mijn bedrijf PUURpascalle kan ik het juiste interieur compleet op maat creëren en realiseren – altijd vanuit een ‘PUURZAME’ gedachte, door slimme oplossingen, energiebesparende of duurzame producten, ambachtelijk maatwerk of verlichting waar je vitaler van wordt. Met mijn bedrijf PUURpascalle help ik mensen en bedrijven van een lichtadvies tot een compleet nieuw interieurconcept. Ik kan ook helpen bij het begeleiden van een project en als personal shopper veel werk uit handen nemen.”

PUUR & Conceptstore

PUUR & Conceptstore
Bij PUUR & Conceptstore gaat het om de makers en het verhaal erachter. Pascalle vertelt er graag alles over, want het zijn allemaal unieke items met een bijzonder verhaal. Bezoekers zijn ook welkom om een lamp te proberen, om zich te laten adviseren, om een cadeau te kopen of gewoon om geïnspireerd te worden op een nieuwe manier, met verse koffie of slow tea. Kortom: een heerlijke plek, ‘off the beaten track’, om te ontdekken door mensen met een groen hart en een passie voor design en kunst.
“Met PUUR & Conceptore wil ik een plek in de wijk zijn waar mensen terechtkunnen met vragen over interieur en design maar ook een inspirerende omgeving creëren die iedere keer weer uitnodigt om langs te komen. Door ieder kwartaal de ruimtes om te toveren, met prachtige items die interieur gerelateerd zijn. Dit om ontwerpers, ambachtslieden en kunstenaars een podium te bieden en zo een verbinding te scheppen tussen vraag en aanbod buiten het reguliere aanbod.”

Open Huis Dagen
De komende Open Huis Dagen staan gepland op:

vrijdag 11 december en vrijdag 18 december 2015 van 11.00 tot 17.00 uur.

Mensen die dan langskomen en hun email-adres achterlaten voor de Conceptstorenieuwsbrief maken kans op een gezellig Design familiespel voor de komende feestdagen.

Geopend op afspraak en tijdens diverse Open Huis dagen. Zie ook: Facebook/PUURpascalle.

PUUR & Conceptstore Voorschoterstraat 15 – 3062 KX Rotterdam Tel. 0628-402880
Mail: info@puurpascalle.nl Kijk voor meer informatie op: www.puurpascalle.nl