De kinderen van de kidsclub hebben deelgenomen aan een sponsorloop ten behoeve van GIRO 555. Per rondje konden zij €0,10 verdienen. Er hebben in totaal 40 kinderen meegedaan en samen hebben zij 480 rondjes om het plein gelopen. De kinderen hebben hiermee €48,00 opgehaald.

Daarnaast hebben de kinderen kleine kunstwerkjes en sieraden gemaakt en oud speelgoed van thuis meegenomen. Deze spullen hebben zij verkocht vanuit een kraampje op het Vredenoordplein. De kinderen hebben zelf spullen gekocht maar er kwamen ook heel veel buurtbewoners op af om de kinderen te steunen. In totaal hebben de kinderen met deze actie €86,00 opgehaald om te schenken aan GIRO 555.
De kookgroep van maandag heeft op 10 april voor het goede doel een paasontbijt georganiseerd. Hier waren 35 vrouwen aanwezig. Hiermee hebben zij 316,00 euro opgehaald.

Ook Shurrelly (11 jaar) wil graag in actie komen voor GIRO 555 en heeft op woensdag 12 april een wijkrestaurant georganiseerd. Tijdens de meidenclub wil zij verschillende hapjes maken. Ook heeft zij moeders gevraagd om thuis iets lekkers te maken en dit mee te nemen naar het clubhuis. Vrouwen die willen koken mogen gratis meedoen.  Andere vrouwen kunnen samen met hun dochter(s) tegen een kleine vergoeding meedoen. Het bedrag dat ze hiermee ophaalt gaat ze schenken aan GIRO 555.

‘’Ik hoop dat andere kinderen door mijn actie zien dat het leuk is om iets voor een ander te doen. Je krijgt er een goed gevoel van en je maakt er anderen heel blij mee.’’ (Shurrelley, 11 jaar).