Afgelopen zondagmiddag werd in Kunst & Eetcafé De Steek in Kralingen de expostie van de in Kralingen woonachtige kunstenaar Willem van Hest geopend.

Willem moest zich een flinke toespraak laten welgevallen van Jan de Grauw, voorzitter van de Kunstroute Kralingen- Crooswijk, maar liet zich niet onbetuigd. De bezoekers kregen een uitgebreid overzicht van zijn werk voorgeschoteld, terwijl Willem daarbij uitleg gaf – in de eerste plaats aan Jan de Grauw (foto).

opening expostiewillem van hest

Tot en met het werk dat hij deze zomer maakte tijdens zijn reis naar Bulgarije. Het begon ooit met alleen potlood en papier en mondde uit in grote en zeer kleurige schilderijen. Figuratief of abstract, Willems werk blijft steeds herkenbaar. Tekeningen, zeefdrukken, ingelijst vanaf 35 euro en schilderijen. De expositie ‘Reizen, Rotterdam en een enkele dame’ duurt de hele feestmaand tot 2 januari! Als u nog op zoek bent naar een mooi en bijzonder cadeau…

zeefdruk ‘Kralingse Plas’ van Willem van Hest

Is ie mooi of niet? De zeefdruk ‘Kralingse Plas’ van Willem van Hest. Het licht spat eraf. Te zien en te koop in Kunst & Eetcafé De Steek, Lusthofstraat 2 (hoek Waterloostraat).