Restaurant Rubroek: gezellig dineren en bezorging van gezonde maaltijden bij u thuis. U geniet van een heerlijke maaltijd. Ons vriendelijke personeel bedient u graag aan tafel. Op onze uitgebreide lunchkaart vindt u onder andere luxe broodjes, smakelijke sandwiches, tosti’s en maaltijdsalades.

Voor het diner kunt u dagelijks kiezen uit een van onze aantrekkelijk geprijsde driegangenmenu’s. Of misschien eet u liever à la carte? Het restaurant is zeven dagen in de week geopend van 10.00 tot 20.00 uur. De keuken is van 12.00 tot 19.00 uur geopend. Elke maand organiseren wij een ‘diner dansant’ waarbij we gezellig dineren en een dansje combineren.

Maaltijd aan huis
Ook voor een maaltijd aan huis kunt u bij ons terecht. Dagelijks kunt u een keuze maken uit drie complete en gezonde maaltijden. Wij bezorgen op maandag t/m donderdag. Uw maaltijd voor het weekend kunnen wij vrijdag bij u leveren.

Een passende maaltijd voor elk feestje geleverd

 

Catering voor uw feestje
Informeer ook naar onze catering. Wij verzorgen graag salades, belegde broodjes, bittergarnituur of thema-eten voor uw feestje. Wij zijn van alle markten thuis, dus alles is bespreekbaar!

Wijkrestaurant Rubroek
Crooswijksekade 15
3031 XA Rotterdam

Reservering en bestellingen:
tel: 010 4134854
Contactpersoon: Richard Kok
E-mail: catering@middin.nl

middin-senions-01


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.