Foto: Ronde van Kralingen zondag 4 juli 2021op wielerbaan RWC Ahoy, naast Rotterdam The Hague Airport

Na twee jaar van gedwongen afwezigheid in Kralingen zijn we erg blij om je te kunnen melden dat we terug zijn! Op zondag 10 juli aanstaande organiseren we de 6e editie van de Ronde van Kralingen.

De @Ronde van Kralingen biedt loop- en fietswedstrijden voor alle leeftijden en niveaus. Denk aan de stratenloop van 6 km, de dikke bandenrace voor kinderen tussen 6 en 12 jaar en de Kralingse Zondagfietsers Quooker cup voor beginners en gevorderde racefietsers. Plezier staat hierbij voorop! Kinderen mogen zelfs gratis meedoen met de Dikke Bandenrace.

Tourritten

Dit jaar hebben we een mooie toevoeging voor eenieder die liever in eigen tempo een mooie fietsrit maakt dan te koersen op ons parcours. We hebben 2 mooie tourritten toegevoegd aan ons programma. Dit hebben we samen gedaan met onze partner wielrenvereniging RWC Ahoy (www.rwcahoy.nl). Een rit van 60 of van 90 kilometer, met start en finish in de Lusthofstraat, een goodiebag en een consumptie.., voor € 7,50!

Later op de dag organiseren we de vrouwenkoers van het hoogste niveau en zijn de topamateurs mannen aan de beurt. Beide koersen beloven een groot spektakel op te leveren. De afsluiter is de spectaculaire fixed gear wedstrijden, racen zonder remmen!

Ook als je niet meedoet aan een van de wedstrijden is er de op zondag 10  juli langs het parcours genoeg te beleven. Met dit jaar wederom het NK slowbiken. Iedereen mag meedoen. De fietsen en materialen zijn aanwezig. Als klap op de vuurpijl hebben we dit jaar DJ Bootsie Paul om de sporters muzikaal te ondersteunen. Om meer Rotterdammers op de fiets te krijgen werken we samen met het platform ‘Rotterdam op die fiets’. Een online plek waar al het fietsnieuws uit de stad samenkomt. En een plek waar tips uitgewisseld worden en waar elke Rotterdammer antwoord vindt op fietsvragen Check de socials rotterdam op die fiets.

Uiteraard hopen wij dat je (weer) meedoet en je inschrijft. Ook als toeschouwer ben je natuurlijk van harte welkom. Geniet langs het parcours en moedig de deelnemers aan!

Inschrijven gaat heel makkelijk via rondevankralingen.nl We zien je graag!

De inschrijving via de website van de Ronde van Kralingen is geopend tot 5 juli. Daarna kun je op de dag zelf inschrijven. Echter vol=vol. Volg ons via Facebook, Twitter of Instagram en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws van de Ronde van Kralingen.

Tot zondag 10 juli!

Organisatiecomité Ronde Van Kralingen

Nils Ligthart, Dannis de Redelijkheid en Mano Radema


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.