Rotterdams talent in de spotlights. Vanaf september 2012 iedere tweede en vierde dinsdag van de maand. Een samenwerking tussen de Erasmus Universiteit Rotterdam, Zadkine, Albeda College and Roots & Routes Agency, Codarts Pop en Rotown. Met o.a. Temporary Roads en Orpheus.

Rotown College is een initiatief ontstaan uit de samenwerking tussen Codarts Pop, Zadkine, Albeda College, Roots & Routes Agency, Erasmus Universiteit Rotterdam en poppodium Rotown. Bij deze twee-maandelijkse avonden nodigen we elke editie 2 van de meest belovende acts uit, welke zich vooralsnog op de scholen en campus verscholen hielden. Met o.a. Temporary Roads en Orpheus.

Temporary Roads

Temporary Roads is een bluesband met studenten van de Albeda Muzikant/Producer opleiding. We spelen blues in alle vormen, varierend met wat soul en rock ’n roll. Wij maken van elk moment een feestje! Because blues is all that matters. De band bestaat uit: Merel Huysman, Eric Guinée, Melissa van der Linden, Lente Kalkman, Vincent van Ewijk en Niels Spee.
http://www.facebook.com/TemporaryRoads

temporary_roads
foto Ed Vink

Orpheus

Orpheus is een dynamische, nieuwe generatie boyband. Deze 4-koppige formatie bestaat uit; Tevin Raynor, Michael Blessed, Andy Brian en Steve City. Door niet alleen zang maar ook entertainment hoogstaand te houden in hun performances en met een frisse kijk op de hedendaagse popmuziek, willen zij hun stempel drukken op de internationale popwereld. Met een blend van futuristische urban/pop willen zij uitgroeien tot één van de grootste popgroepen van deze tijd!
www.facebook.com/WeAreOrpheus

Rotown College

De organisatie biedt met Rotown College een avond waar studenten niet alleen kunnen komen kijken en luisteren, maar elkaar ook motiveren om die vergeten gitaar eens af te stoffen of gewoon een avond praten over muziek. Kom dus langs om gratis te genieten van een avondvullend programma en support your local artists! Presentatie deze avond is in handen van opkomend schrijftalent Elfie Tromp.

bron www.eur.nl