Foto © en website: David Rozing

Van verf, batterijen tot metaalrestjes en kapotte apparaten: u kunt het zaterdag 4 november tussen 10.00 en 13.00 uur allemaal inleveren bij het pop-up milieupark in de Herman Robbersstraat.

Een pop-up milieupark is een kleinere variant van één van de zeven milieuparken in Rotterdam. Dit milieuparkje ‘reist’ door de stad en wordt steeds voor een paar uur opgebouwd in een wijk. Er staan dan containers klaar waar u uw spullen in kwijt kunt. Voor elk soort afval een eigen container, net zoals op een groot milieupark dus.

Wat inleveren?
U kunt bij het pop-up milieupark kleine spullen of kringloopgoederen inleveren die u zelf kunt tillen of die in een boodschappentas passen.

U mag inleveren: papier, glas, piepschuim, karton, textiel, metaal, kleine apparaten en kapotte of herbruikbare meubels.

Ook de klein chemisch afval-bus is aanwezig. Dus u kunt bijvoorbeeld ook batterijen, kapotte lampen en verfblikken inleveren. Let op: bij de klein chemisch afval-bus zijn alleen potten of blikken welkom met het originele etiket er nog op.

Niet welkom: bankstellen of ander groot meubilair.

Meer weten? 
Kijk op www.rotterdam.nl/milieuparken.

Via: nieuwsbrief gemeente Rotterdam


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.