Een gewelddadige overval op een juwelier in Rotterdam. De aanwezigen worden bedreigd met een vuurwapen en een medewerkster krijgt een klap in haar gezicht. De twee overvallers gaan ervandoor met een forse buit. Eén verdachte is inmiddels aangehouden. De kale verdachte wordt nog gezocht.

Juwelier Zegerân aan de Vlietlaan in Kralingen kom je niet zomaar binnen. Je moet aanbellen, waarna de deur na een camera-check op afstand wordt geopend. Direct daarna valt de deur dicht. Maar toch weet een tweede overvaller dankzij zijn handlanger binnen te komen. Deze man is gewapend en loopt direct door naar het kantoor.

Lees ook: desteronline.nl/juwelier-aan-de-vlietlaan-overvallen

Nadat de medewerkers zijn bedreigd, haalt de man de kluis leeg en stopt de inhoud in een rode shopper van supermarkt Dirk. Ook de vitrines in de winkel worden bijna volledig leeggeplunderd. De waarde van de buit wordt geschat op vele duizenden euro’s.

De verdachte die de politie nog zoekt is heel herkenbaar gefilmd. Hij heeft een stevig postuur, een lichte huidskleur, een kaal hoofd en een grijs baardje. Hij draagt een zwarte trui met het opschrift “Parajumpers”. Verder een lichtblauwe spijkerbroek met daaronder witte sneakers met witte veters. Wie herkent deze man?

Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

Via: RTV Rijnmond


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.