Kralingse vriendinnen Kirsten Bosman en Nikki Tuns deden op donderdag 12 juni jl. voor ’t eerst de grote deuren open van ‘Puur van alles in Rotterdam’ aan de Oostzeedijk Beneden. ‘Puur van alles in Rotterdam’ is een ‘conceptstore’.

‘Een concept store is een winkel die zich karakteriseert door een speciale mix van merken en producten. Het is een moderne belevenis van winkelen, altijd in beweging en geconcentreerd op de productbeleving’ (bron: RetailWiki). Nikki en Kirsten verwoorden het anders: Het is een schoonheidssalon, modewinkel, woonwinkel en koffiezaak ineen. Da’s veel leuker toch?!

Studenten
Nikki is sinds een aantal jaren schoonheidsspecialiste en visagiste. De schoonheidssalon van Nikki is ‘state of the art’, mét een warmte afslankcabine en apparatuur voor o.m. microdermabrasie. Studenten kunnen voor een leuke prijs een uitgebreide behandeling krijgen. Nikki: ‘een broekmaat minder in een paar weken kan echt door twee keer per week te trainen in de Lumico warmte afslank cabine!’

Fris
In de koffiezaak kan je niet alleen koffie drinken, maar ook thee of iets fris. Een smakelijk broodje of een taartpunt kan je ook bestellen. Ook voor een ontbijt kan je goed bij ‘Puur van Alles in Rotterdam’ terecht. De glossies of krant zijn onder handbereik.

puur van alles

Kleuren van nu
De kleding? ‘Trendy zomerkleding voor dames en kids’ – van 4 jr. tot ‘ver over de 100’. Verder zijn er een massa accessoires, sieraden (ook voor kinderen!), e.d. Jurken, broeken, vesten, jasjes, blouses, rokken, T-shirts, schoenen, kleden; ceintuurs, armbanden, halskettingen, handtasjes, schoudertasjes, oorhangers. Alles in de ‘kleuren van nu’. Een echte ‘snuffelwinkel’ waar je niet een-twee-drie bent uitgekeken. Achterin de winkel is een pashokje.

Een klant wil een mooie tas kopen voor zijn moeder: ‘Ze houdt van glimmende dingen én fuchsia’s’. Daar kan je natuurlijk wat mee als verkoper. Kralingen is een mooie en relaxte winkel rijker, ‘on the sunny side of the street’, aan Oostzeedijk Beneden, dichtbij het Oostplein.

puurvanalles logo

Oostzeedijk Beneden 225 – Rotterdam-Kralingen
Tel. 010-7371491
info@puurvanalles.nl
www.puurvanalles.nl
Geopend: maandag van 09.00 tot 12.00 en op afspraak van 17.00 tot 21.00 uur; dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.30 uur, na 18.30 uur ook op afspraak.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.