Excelsior start na de zomer met een Voetbalschool. Kinderen van 6 tot en met 15 jaar kunnen op zondagochtend deelnemen aan een tienweekse voetbalopleiding onder leiding van gediplomeerde trainers van de jeugdopleiding van Excelsior. Wil jij trainen als een prof? Geef je dan op voor de Excelsior Voetbalschool!

Voetbalskills
De Voetbalschool van Excelsior is voor alle kinderen die gek zijn van voetbal en willen werken aan hun skills. Met deze extra trainingen kunnen zij zich verder ontwikkelen. De trainingen worden tien weken achtereen gegeven op zondagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. Bij veel aanmeldingen zal hier een training van 11.00 tot 12.00 uur aan worden toegevoegd. De eerste training van de Excelsior Voetbalschool is op zondag 11 september.

Binnen een team
,,Wij willen kinderen in de sfeer van de opleiding van Excelsior Rotterdam helpen om hun voetbalskills naar een hoger niveau te brengen’’, zegt Marinus Barendregt, die de Voetbalschool van Excelsior Rotterdam coördineert. ,,Wij doen dit niet alleen met techniektrainingen, maar vooral via partijvormen. Wij willen kinderen niet alleen individueel beter maken, maar juist vooral beter later worden binnen een team, zoals wij dat ook bij de jeugdopleiding van Excelsior doen.’’

Jeugdopleiding
De trainingen worden verzorgd door jeugdtrainers van Excelsior, allemaal gediplomeerde mensen die hun sporen hebben verdiend bij BVO’s in binnen- en buitenland. Spelers van het eerste team van Excelsior Rotterdam verlenen waar mogelijk medewerking aan de trainingen. De jeugdopleiding van de eredivisieclub uit Rotterdam staat hoog aangeschreven en bracht in het verleden talenten voort als Robin van Persie, Mounir El Hamdaoui, Ryan Koolwijk en Luigi Bruins.

Excelsior Voetbalschool

Wil jij trainen als een echte voetbalprof? Geef je dan nu op voor de Excelsior Voetbalschool!

Inschrijven
Voetballers van 6 tot en met 15 jaar kunnen zich opgeven. Voor keepers zijn er speciale trainingen. Niet alleen jongens, maar ook meiden kunnen zich aanmelden. Wil jij trainen als een profvoetballer in Stadion Woudestein, onder leiding van de trainers van Excelsior? Heb jij interesse om mee te doen aan het tienweekse programma van de Excelsior Voetbalschool? Stuur dan een mailtje aan marinus.barendregt@excelsior4all.nl. Dan ontvang je van ons meer informatie en een inschrijfformulier. Deelnemers krijgen sowieso tickets voor een thuiswedstrijd van Excelsior.

excelsior-logoWebsite: www.sbvexcelsior.nl
Adres: Stadion Woudestein
Honingerdijk 110

 

 

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]