Crooswijkerzand Burenmiddag, zaterdag 27 september

Op zaterdag 27 september vanaf 13.00 uur is er op het Crooswijkerzand een leuke middag voor en door buren tijdens de Nationale Burendag. Iedereen met een warmkloppend hart voor Crooswijk is welkom!

Het Crooswijkerzand is de groene vlakte die ligt tussen de Paradijslaan, Catharina van Zoelenstraat en Kerkhoflaan. Crooswijkerzand wordt de komende maanden omgetoverd tot een speel-, moes- en ontmoettuin. Op het terrein zijn tijdens de Nationale Burendag diverse activiteiten voor jong en ouder te doen en de eerste buren gaan hun moestuinbak feestelijk in gebruik nemen.

Pannenkoek
Drink een kop koffie met je buren met een lekkere pannenkoek erbij. Of bak lekkere broodjes in het kampvuur. Steek je graag de handen uit de mouwen? Dan kun je meebouwen aan een groot bord waarop de ontwikkelingen en activiteiten op het Crooswijkerzand worden gepubliceerd. Of help mee om het terrein vrij te maken van zwerfvuil. Heb je (nog geen) groene vingers? Dan kun je je inschrijven voor een moestuinbak mét begeleidende workshop op 27 september.

Crooswijkerzand
Het Crooswijkerzand is een bewonersinitiatief in Nieuw-Crooswijk. De groene vlakte van bijna 2 hectare wordt een plek om te spelen, ontmoeten en tuinieren. Op 5 september jl. is de subsidie om het terrein tijdelijk in te richten toegekend door de Gebiedscommissie Kralingen- Crooswijk. Bewoners hebben zich verenigd in de Stichting Crooswijkerzand. Kijk op www.crooswijkerzand.nl voor meer informatie en om u in te schrijven voor een moestuinbak.