De klimparken van Fun Forest zijn dé plek waar gezinnen, scholen, verenigingen en bedrijven terechtkunnen voor een actief, avontuurlijk, maar vooral leuk dagje uit. Naast de klimparken van Fun Forest in Venlo en Amsterdam, waar men al jaren met veel plezier naartoe komt, kan er dit jaar ook worden geklommen in de nieuwe klimparken van Fun Forest in Almere – op stadslandgoed De Kemphaan en Rotterdam – in het Kralingse Bos. Maar wat is dat nou eigenlijk, zo’n klimpark?

Een klimpark is een bos vol avonturen! Op 4 tot 15 meter hoogte beweeg je jezelf door middel van tokkelbanen, touwladders, wiebelbruggen en andere onderdelen door de verschillende parcoursen in het bos. Het klimmen duurt 3 uur; dit is inclusief instructie. Het klimpark van Fun Forest in het Kralingse Bos van Rotterdam heeft maar liefst 6 parcoursen. Door de opbouw in moeilijkheidsgraad, is het klimpark interessant voor zowel jong als oud, beginnend en gevorderd. Kinderen kunnen al vanaf 8 jaar (en 1.30m) komen klimmen bij Fun Forest Rotterdam!

funforest-1

Openingsactie
Op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag opent Klimpark Fun Forest Rotterdam voor het eerst haar deuren! Komen jullie allemaal een kijkje nemen en de parcoursen van dit nieuwe klimpark testen? Via het online boekingssysteem op de website www.funforest.nl/rotterdam kun je met maar liefst 20% korting een toegangskaartje voor dit feestelijke openingsweekend (9, 10, 11 en 12 mei) bestellen!

Moederdagactie
Op zondag 12 mei is het ook nog eens Moederdag; daag jouw moeder uit om te komen klimmen bij Fun Forest Rotterdam! Alle moeders van kinderen van 8 t/m 11 jaar klimmen op Moederdag namelijk gratis! Vind mama het klimmen maar niets? Dan is er voor haar genoeg te beleven in en rondom het klimpark en kun jij wel lekker de boom in! Goed geregeld toch?!

funforest-2

Klimpark Fun Forest
Langepad 71
Kralingse Bos
3062 CJ Rotterdam
Kijk op: www.funforest.nl

funforest-3