Boodschappen doen bij SPAR CITY Kralingen wordt nóg gemakkelijker door de opening van de Online winkel. Op 28 januari opent SPAR CITY Kralingen haar Online winkel, waardoor het bedieningsgemak in en om Rotterdam wordt vergroot.

Gemak
Steeds meer consumenten vinden hun weg naar SPAR Online. Via deze handige online bestelservice bieden SPAR winkels bestaande en nieuwe klanten de mogelijkheid om boodschappen te bestellen. Alle artikelen uit de winkel zijn ook online beschikbaar. Deze kan men vervolgens in de winkel afhalen of laten thuisbezorgen. Afhalen kost niets extra en al vanaf € 50,- wordt de bestelling gratis thuisgebracht. Vandaag besteld is morgen in huis.

Lokaal
Ook met SPAR Online blijft de betrokkenheid met de lokale ondernemer behouden. De SPAR ondernemer en zijn of haar team staat centraal in de buurt en heeft een eigen homepage. SPAR Online is dus eigenlijk de online variant van de SPAR (buurt)winkel.

spar

Eet Smakelijk!
Naast het bestellen van dagelijkse en dagverse boodschappen kan ook het Eet Smakelijk! assortiment online worden besteld. Deze unieke en makkelijke maaltijdservice voor mensen die zelf niet (meer)kunnen of willen koken, past in het totaal pakket dat van SPAR dé winkel voor dagelijks gemak maakt. SPAR draagt daarmee bij aan de leefbaarheid in buurten en dorpen.

spar city kralingen logoVoorschoterlaan 10
Rotterdam-Kralingen
Tel. 010- 2540411
sparkralingen@despar.info
www.spar.nl