Wilt u gaan bewegen en weet u niet hoe en waar? Kom naar de gratis Beweegactie voor volwassenen en senioren bij Gezondheidscentrum Helianth, Alexanderpolder. Iets voor u?

Wilt u gaan bewegen en weet u niet hoe en waar? Kom dan op woensdag 27 november om 10:00 uur langs bij gezondheidscentrum Helianth. U maakt kennis met trainers van verschillende beweegactiviteiten uit de buurt, zoals wandelen, fitness, dansen, tafeltennis en KombiFit. Tips over hoe (meer) te bewegen geven we u ook graag. Drink gezellig een kopje koffie/thee met een fysiotherapeut, diëtist of sportconsulent en probeer een beweegactiviteit uit.

De Beweegactie is een initiatief van Rotterdam Sportsupport, Gemeente Rotterdam, Sportbedrijf Rotterdam, Gezondheidscentrum Helianth en MEE Rotterdam Rijnmond. “Voor veel mensen is bewegen (nog) niet vanzelfsprekend,” zegt Fieke de Goede van Rotterdam Sportsupport. “De deelnemers kunnen daarom met professionals in gesprek om te weten wat bij hen past en meedoen aan een aantal beweegactiviteiten die leuk zijn om te doen. Zo maak je deze ochtend op een laagdrempelige wijze kennis met beweegmogelijkheden in de buurt.”

Programma 27 november
Om 10:00 uur ontvangen we u graag. U maakt kennis met verschillende trainers en beweegactiviteiten uit de buurt zoals wandelen, fitness, dansen, tafeltennis en KombiFit. Gelijk uitproberen? De trainers laten u graag de beweegoefeningen zien en ervaren. Iedereen kan meedoen want de beweeglessen zijn voor elk niveau. Ook zittend is bewegen mogelijk. Tips over hoe (meer) te bewegen geven we u graag. Verschillende specialisten waaronder een fysiotherapeut, diëtist en sportconsulent zijn aanwezig. Heeft u vragen? Stel ze gerust onder het genot van een kop koffie/thee. Om 11:00 uur gaan we aan de wandel. De beweegaanbieders die aanwezig zijn zitten allemaal op loopafstand (10 minuten) van Gezondheidscentrum Helianth. Lijkt het u leuk om uitgebreider kennis te maken met een beweegactiviteit en de locatie? Rond 11:00 uur lopen we er graag met u naar toe. Rond 12:00 uur is het programma afgelopen, deelname aan deze ochtend is geheel gratis.

Enthousiast over bewegen?
We kunnen u een startpakket bewegen aanbieden. 5 keer bewegen voor totaal 5 euro bij één van de aanwezige sportaanbieders. We delen deze aanbieding uit tijdens de beweegactie op 27 november.

Laat u even weten of u komt?
We zouden het fijn vinden als u ons laat weten of u langs komt deze ochtend. Liever niet alleen? Neem gezellig iemand mee! Bel ons of stuur een berichtje/appje naar 06-17327184. Mailen kan natuurlijk ook: info@beweegplus.nl. Voor vragen kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Adres: Therapeuticum Helianth: Blondeelstraat 15 , 3067 VA Rotterdam, Rotterdam – Het Lage Land.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.